De OverbetuweDoet cheques zijn begin april 2023 weer ontvangen. Sponsor er een mooi project in uw directe omgeving mee. Ook de Soeptafel doet deze ronde weer mee om ons jubileum van 5 jaar Soeptafel mee te kunnen financieren. We gaan een kookboek maken van succesvolle recepten van de afgelopen 5 jaar en ook nieuwe, ingebracht door de organisatie en ook de deelnemers aan de soeptafel. Dat kookboek wordt uitgereikt aan alle deelnemers en ook ter beschikking gesteld aan de bibliotheek. Zo kan iedereen gebruik maken van onze recepten. Wilt U ons met de cheque sponsoren?  Dit is de link naar de website van overbetuwedoet. U kunt ook een foto maken van het nummer onder aan de brief en die naar ons email adres sturen: mvanbeek1966@gmail.com.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *